Sim kullanmak, artık sadece gecelere özel değil! Gündüz de istediğiniz gibi, simli makyaj yapabilirsiniz. Simi kullanacağınız alanları ve tekniklerini bilirseniz, çok güzel görünebilirsiniz.

Makyaja başlamak için, öncelikle nemlendirici sürün. Ardından simin cildinize yapışmasını kolaylaştırmak için, hafifçe bir fondöten sürün. Gözkapaklarında simlere bir zemin oluşturma ihtiyacı olacaktır, bunun için ince bir kat kapatıcı kullanın. Frambuaz rengi bir jel allık veya sıvı yanak renklendiricisi, cildinize hafifi canlı bir renk verecektir.

Yanaklarınıza ve şakaklarınıza, geniş ve yumuşak bir fırçayla, kaymaksı pembe tonunda pırıltılı bir pudra uygulayın. Fırçayı bu bölgede istediğiniz etkiyi yakalayana kadar gezdirin. Her zaman az miktar kullanarak başlayın. Eklemek hep daha kolaydır.



Gözleriniz için, gözlerinizin üzerine açık yeşil veya tercih ettiğiniz tonda bir far sürün. Bu farın krem far olması işinizi kolaylaştıracaktır. Sonra parmağınızla farı yedirin. Ardından küçük bir fırça yardımıyla gözkapağınıza bir miktar sim ekleyin. Simlerin yerine oturması için, fırçayı iyice bastırmalısınız. Eğer toz farı tercih ettiyseniz, simin gözkapaklarınıza yapışması için, hafifi nemli bir fırça kullanmanız gerekecektir. Fırçayı kısa, sıkı darbelerle kullanın.

Makyajınızı tamamlamak için, dudaklarınıza geçin. Rujunuzu yumuşak tonda bir parlatıcıyla tamamlayın. Doğal çok parlak dudak parlatıcıları, bu tarz makyajla iyi kontrast oluşturur. Daha güçlü bir etki yaratmak istiyorsanız, parlatıcınıza da sim ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder