Geçen sezonun makyajından bugüne bakalım neler "out" olmuş, neler "in" kalmış?


Güzellik trendleri uzun zamandır beraber olduğunuz bir erkeğe benzer. Onlardan ayrılmak da bir o kadar zordur. Fakat yeni sezonun saç ve makyaj modasını görünce, şüphesiz siz de yeni bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz.






Demode


Muhteşem kıvrımlar

Moda


Yumuşak dalgalar
Kuaförden çıkmış gibi duran lüle lüle saçlar, sezonun romantik elbiseleriyle kombinlendiğinde abartılı durabilir. Daha dağınık ama hafif dalgalı modelleri tercih edebilirsiniz. Isıya karşı koruyucu bir ürün uyguladıktan sonra ( Avon Protect It, ısıya karşı koruyan sprey) maşa ile saçınıza şekil verebilirsiniz. Saç diplerinin birkaç santimetre aşağısından başlayarak kıvırmak, buklelere doğal bir görünüm kazandıracaktır. Sonra taramadan, ellerinizle hafifçe saçınızı karıştırın ve bırakın.






Demode

Fazla sahte kirpikler

Moda

Doğal ve dolgun kirpikler
Dünyaca ünlü yıldızlar, bir süredir gündüz kullandıkları takma kirpiklere gece çıkarken takviyede bulunuyorlar. Ancak şimdi bu örümcek görünümlü kirpikleri biraz azaltmanın vakti geldi. Bunun için bir maskarayı hacim, bir diğerini uzunluk kazandırması amacıyla kullanabilirsiniz. Lancome'nin Virtuose ve Oscillation maskaralarını deneyebilirsiniz.






Demode

Koyu bordo dudaklar

Moda

Parlak bej dudaklar
Çok koyu dudaklar yerini parlak ve renksiz bir görünüme bırakıyor. Ancak rengin daha solgun olması, etkisinin azalacağı anlamına gelmiyor. Parlaklık, doğal tonlara canlı bir hava verebilir. Bunun için tüm cilt renklerine uygun, karamel tonlarında ve dayanıklı baz oluşturabilecek krem formlu bir ruj uygulayın. ( Dior, Lipcolor in Brown Flashback ruj). Üstüne süreceğiniz renksiz bir dudak parlatıcısı dudaklarınızı iyice ortaya çıkaracak.


0 yorum:

Yorum Gönder