Klasik geri döndü! Chanel'in modası hiç geçmeyen zincirli çanta modeli, sezonun olmazsa olmazı...



Bugünkü konumuz çantalar... Pudra.com zincirli çantaları inceliyor.. Bütün ünlü modacılar söz birliği etmişcesine zincirli çantalarıyla bu sezon kadınları daha da şık yapma hevesinde! Farklı markalarda istediğiniz boy ve renkte zincirli çanta bulabilirsiniz. Ancak hem modayı yakalamak hem de herkeste olmayan farklı bir çantaya sahip olmak istiyorsanız eski çantanızı moda harikasına dönüştürebilirsiniz.

Hatta daha da iyisi annenizin çantalarına şöyle bir alıcı gözüyle bakın. İçlerinden beğendiklerinize bir çantacıda iri altın ya da gümüş rengi zincirler ekleterek modayı çok da para harcamadan yakalayın.

Zincirli çantayı nasıl kullanmalı?
Geceleri kullanmak için kesinlikle portföy boyunu tercih edin. Gündüz için ister orta boy, ister daha büyük olanlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gündelik hayatta, herhangi renk bir ceket, jean ve bilekte botlarla birlikte kullanıldığında, bu çantaların tamamlayıcı şık bir aksesuar olacağından emin olun. Kalem etek, şık bir bluz ve topuklu ayakkabılarla birlikte kombinlerseniz de "parizien" bir tarz yaratabilirsiniz



DKNY


Dünyaca ünlü yıldızların kollarında sıklıkla gördüğümüz zincir çantalar da ise en popüler markalar, Chanel ve Stella McCartney.




Jennifer Lopez, Stella McCartney
Kate Moss, Chanel
Paris Hilton, Chanel


Rihanna, Alexander Wang
Kate Bosworth, Nina Ricci
Heidi Klum, Elizabeth and James



Nicola Roberts, Chanel
Lindsay Lohan, Chanel
Kate Hudson, Stella McCartney

0 yorum:

Yorum Gönder