1 17112009124952 16195    Küçük hilelerle mükemmel makyaj nasıl yapılır?

Pembe yanak hileleri

Allığın ölü derilerin bulunduğu noktalarda birikmesini önlemek için, haftada bir kez peeling yapın.

Doğru boyda bir allık fırçası seçin. Orta boy fırçalar (çapı üç santim civarında olanlar) idealdir. Cildi daha homojen hale getirmek ve dalgalanmaları önlemek için baz olarak yağsız bir fondöten kullanın çünkü yağ allığın renginin bozulmasına neden olur.

Jel ya da krem allık sürerken, gülümseyin ve ürünü yanaklarınızın en tepe noktalarına uygulayın.

2 17112009124952 16195    Küçük hilelerle mükemmel makyaj nasıl yapılır?
Dolgun dudak hileleri

En iyi sonuç için dudakları dolgunlaştıran özel ürünler kullanın.

Şeker pembesi ve kiraz kırmızısı gibi tatlı bir ton, özellikle de parlaksa dolgun dudaklar yaratır. Dudaklarınızın orta kısımlarından başlayarak, kenarlara doğru sürün. Daha sonra dudaklarınızın orta kısımlarına ışıltılı bir dudak parlatıcısı sürerek onları daha da dolgun gösterin.

Eğer ruj kullanacaksanız, yüzük parmağınızla dudaklarınıza yedirin. Böylece üst dudağınızın en üst noktasını daha iyi belirginleştirirsiniz.

Uzun süre kalıcılık için pembe ya da kırmızı orman meyveleri tonunda bir ruj seçip, sonra da renksiz bir dudak parlatıcısıyla rengi sabitleştirin.

3 17112009124952 16195    Küçük hilelerle mükemmel makyaj nasıl yapılır?
Büyük göz hilesi

Gözlerinizin dinlenmiş ve taze görünmesi için, gözlerinizin iç kısmına ten rengi ya da krem (ama asla beyaz değil) bir göz kalemi sürün. Böylece aynı zamanda daha büyük görünen gözlere de kavuşursunuz.

Parlak göz hileleri

Kapatıcı esastır. Fondöteninizin üzerine sürerek test edin. Eğer görünmez oluyorsa doğru tondur. Koyu renkli halkalar için göz altının burna yakın iç kısımlarına

0 yorum:

Yorum Gönder